Information / Produktinformation

Produktinformation

Hos Hundesalon Bjeff benytter vi kun produkter af særdeles høj kvalitet.
Alle vores shampoo, conditioner og SPA produkter er baserede på naturlige ingredienser, fri for parabener og uden sulfater, og herudover er de skånsomme for naturen. - En ikke helt uvæsentlig detalje.

Vi har flere forskellige serier af produkter, og kan på den måde tilbyde specialbehandlinger indenfor bad og mere dybdegående hud og pelspleje.

Vi har produceret vores helt egen salonshampoo i samråd med førende specialister indenfor plejeprodukter til hunde. Vores salonshampoo har en skøn frisk og naturlig duft, som holder i mange dage. Shampooen er beroligende for huden, plejer helt i dybden og efterlader pels og hud i balance og gennemfugtet. Vi får vores salonshampoo blandet hos et af Europas førende producenter af plejeprodukter til hunde, hvilket giver os et rigtig godt og unikt produkt helt i top.

Alle produkter der benyttes og forhandles er gennemtestede, og vi har gennemført en grundig oplæring og uddannelse i vores SPA serie.

Hvis der er behov eller ønske om, at vi benytter en medbragt shampoo, er det naturligvis ikke noget problem. Vi har ofte hunde i salonen der skal i specialbade ordineret af dyrlægen, og her bruger vi de produkter som dyrlægen har anbefalet.
 
 
 
Hundesalon Bjeff | CVR: 39 48 60 40 | Pantonevej 10, 6580 Vamdrup  | Tlf.: 61 66 14 68