Information / Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

For at salonen kan forblive et rart sted at være for både hund og ejer, er der et par vigtige punkter du bør læse inden du besøger os.

Inden du kommer

Vi har et par enkelte krav til din hund, inden vi kan tilbyde at behandle den i salonen.
  • Hunden skal være vaccineret og ansvarsforsikret
  • Hunden skal bære minimum halsbånd og gerne medbringe snor/line
  • Tjek om hunden er i løbetid. Vi frabeder os tæver i løb, af hensyn til de besøgende hanhunde. Opdager du at hunden er i løb på dagen hvor den skal herind, kontakt os venligst inden, så vi kan se om det er muligt i forhold til de andre hunde i salonen. 
  • Kig lige din hund efter for evt. lopper, da vi ikke kan tilbyde behandling på en hund med lopper. Dette af hensyn til hygiejnen og de andre besøgende hunde. Opdages der lopper under behandlingen, opkræves et gebyr på kr. 100,00 til rengøring og sprøjtning af salon/butik inden næste hund kan komme til. Vi gør vores yderste for at bevare en loppefri salon.
  • Luft din hund godt af inden inden behandling. Det er ikke rart for din hund at være trængende, mens den bliver soigneret. De grønne områder udenfor kan benyttes, men saml venligst evt. efterladenskaber op efter din hund, så vi kan holde området pænt og rent.

Mens din hund bliver ordnet i salonen

Vi anbefaler, at du kører imens din hund bliver ordnet, da din tilstedeværelse kan forstyrre hunden og give en masse uro. Har du et behov for at være her, kan vi i salonen i Vamdrup tilbyde, at du kan sidde i kundeområdet i butikken, hvor hunden ikke kan se dig.
Ophold i salonen hvor vi arbejder er ikke en mulighed, da det forstyrrer meget og vanskeliggør vores arbejde. Vi er oftest 2 frisører igang på samme tid med hver sin hund :-)

Når hunden er færdig

Når du har afleveret hunden og vi har aftalt hvordan den skal klippes, får du af vide hvornår hunden kan hentes igen. Vi er som regel ikke før færdige end den aftale tid, men det kan ske at vi er forsinkede, og er det tilfældet vil du få besked når du kommer ind af døren. Hvis du skal vente et kort øjeblik på, at vi bliver færdige, bedes du vente i bilen eller i kundeområdet i butikken, da din tilstedeværelse og gensynet med dig, vil gøre din hund meget glad og urolig og vanskeliggøre vores arbejde.
Venligst overhold de aftalte tider, eller ring herind hvis du er blevet forsinket, da det kan være meget forstyrrende og stressende for de hunde der er igang på bordet, hvis der står en urolig hund og venter.

Afregning

Når vi er færdige, er du velkommen til at tage din hund med rundt i Agrolands butik.
Dog har vi erfaring for, at hanhundene kan finde på at markere op af vores reoler og varer, og er du i tvivl om din hund kan finde på at lette ben (selvom den ikke gør det derhjemme), bedes du holde rigtig godt øje med den.
Vi modtager Mobilepay og kontanter.
Afregning sker ved afhentning af hunden medmindre andet er aftalt.

Vigtigt

Alle behandlinger i salonen er på eget ansvar. Skulle uheldet være ude, og din hund kommer til skade under behandlingen i vores salon, vil du straks blive kontaktet.
Afhængig af skadens omfang, vil vi få din hund tilset og evt. behandlet hos vores dyrlæge, Anicura Sydvet i Rødding eller Sommersted.
Denne behandling vil blive betalt af vores forsikring, og udredning / besigtelse af skaden er en forudsætning for at vores forsikring dækker.

Ønsker du ikke at tage imod vores tilbud, men istedet ønsker udredning af skaden hos egen dyrlæge, er det på egen regning og risiko.
 
 
 
 
Hundesalon Bjeff | CVR: 39 48 60 40 | Pantonevej 10, 6580 Vamdrup  | Tlf.: 61 66 14 68